foreo.pl Załóż darmowe forum

Samoopalacze?

Metody opalania się(solarium,naturalne słońce,kabiny natryskowe,samoopalacze)i sposoby zatrzymywania opalenizny na dłużej.Dla lubiących wyglądać jak mulatki :D 8-)

Samoopalacze?

Postprzez demolka Sob Sty 03, 2009 8:37 am

Hmm...jak to jest z stosowaniem tych samoopalaczy?Używacie czy nie?Czy waszym zdaniem wyglądają dośc naturalnie?Jakich firm polecacie samoopalacze,jakie waszym zdaniem są trwałe?
Awatar użytkownika
demolka
Administrator

Dołączenie: Pon Gru 22, 2008 5:41 pm

Re: Samoopalacze?

Postprzez ulka78 Czw Sty 15, 2009 11:56 pm

witam, ja używam samoopalacza, wypróbowałam wiele firm i dla mnie najlepszy okazał się LA ROCHE-POSAY AUTOHELIOS Samoopalacz do twarzy i ciała 100 ml. Teraz stosuję go tylko na twarz, bo nie mam cierpliwości smarowania się co kilka dni na całym ciele. Kiedyś jednak jak używałam samoopalaczy tańszych firm nie byłam zachwycona, od razu było widać że się nim smarowałam. Na ciele zostawały smugi, a efekt utrzymywał się krótko, bo podczas kąpieli wszystko się zmywało.
ulka78

Dołączenie: Czw Sty 15, 2009 11:51 pm

Re: Samoopalacze?

Postprzez demolka Sob Sty 17, 2009 12:15 pm

Zgodzę się z tym,że samopalacze trzeba dobierać bardzo dokładnie i odpowiednio,ponieważ niektóre firmy produkujące samoopalacze nie są w stanie zapewnić nam takiego efektu jakiego oczekujemy :) Osobiście przez bardzo długi czas stosowałam samoopalacze i podobnie jak koleżanka straciłam trochę do nich cierpliwość.Teraz biegam na solarium,a samoopalaczami smaruję tylko bledsze miejsca,aby wyrównać koloryt skóry.Takimi miejscami jest np.twarz albo dłonie...Teraz zdecydowanie wolę solarium.
Awatar użytkownika
demolka
Administrator

Dołączenie: Pon Gru 22, 2008 5:41 pm

Powróć do Opalanie się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości